Fredag fylder han 45 år: Sådan markeres Schumachers fødselsdag

Fredag fylder Michael Schumacher 45 år. Det markerer hans tidligere hold Ferrari foran hospitalet i Grenoble.

Mens den tidligere tyske Formel 1-stjerne kæmper for sit liv efter sin alvorlige skiulykke i de franske alper, vil Michael Schumachers 45-års fødselsdag fredag blive markeret af hans forhenværende arbejdsgiver, Ferrari.

Således oplyser Ferrari på sin hjemmeside, at bilproducenten vil vise sin støtte til Michael Schumacher ved i stilhed og i respekt at opføre et 'rødt event' foran det hospital i Grenoble, hvor tyskeren i øjeblikket bliver behandlet for blødninger i hjernen efter sit styrt.

Ferrari uddyber ikke præcist, hvad der skal ske, men opfordrer alle, der har lyst til at være med, til at tilmelde sig via Ferraris hjemmeside. Michael Schumacher vandt fem af sine i syv VM-titler i Formel 1 hos Ferrari.

Torsdag har Michael Schumachers læger ikke udsendt en officiel meddelelse om den tyske racerstjernes tilstand. Men Michael Schumachers familie udsendte tidligere torsdag en meddelelse, hvor de takkede for støtten fra nær og fjern.

- Vi vil gerne udtrykkeligt takke de mennesker fra hele verden, der har givet udtryk for deres sympati efter Michaels skiulykke, og som har ønsket ham god bedring. Det er flot med sådan en opbakning, lyder fra Michael Schumachers kone Corinna og resten af den nærmeste familie.

Læs også: