Lækker brioche-bolle og ekstra tyk bøf. Det er, hvad briterne får lov til at nyde godt af, når de besøger deres McDonald’s, hvis de bestiller en burger fra den nye 'signature collection'.

Bøffen er større end normalt. Så stor, at man må finde sig i, at der kan opstå længere ventetid end normalt, selv hvis der ikke er mange kunder i forretningen.

»De (kunderne, red.) fortalte os, at de gerne ville have tykkere bøffer, ingredienser af højere kvalitet og burgerne skal være frisklavet,« siger en talsmand i en pressemeddelelse.

Foreløbigt er det kun et pilotprojekt, hvor 28 restauranter vil teste burgerne, men man forventer, at der i sommeren 2016 vil være muligt at bestille burgerne i alle Storbritanniens McDonald’s-restauranter.

Men hvad så med danskerne? Får vi også lov til at sætte tænderne i den ekstra tykke bøf? Ikke lige umiddelbart.

Til BT lyder svaret i en mail fra McDonald's kommercielle direktør i Danmark:

»Både og. Vi har ikke planer om at indføre ’Signature Collection’ på helt samme måde som konceptet præsenteres i Storbritannien. Men også på det danske marked har vi oplevet en stigende efterspørgsel på burgere, hvor der er skruet helt op for smagsoplevelsen. Og her vil selvfølgelig gerne lege med,« lyder det fra Mads Friis, der fortsætter:

Pressefoto - Homestyle burger.
Pressefoto - Homestyle burger.
Vis mere

»Første skridt på vejen har været lanceringen af vores egen premium burger - kaldet Homestyle – i oktober. Burgeren er lavet med få nøje udvalgte ingredienser, bl.a. en helt ny og anderledes bolle, naturligt modnet emmentaler ost og to oksekødsbøffer. Homestyle er i første omgang er på menuen indtil 25. november, men den har vist sig at være voldsomt populær blandt danskerne, så vi får den uden tvivl på menuen igen.«