KØB PLUS!

Zlatan rystet efter Sveriges comeback

Efter et svensk vanvids-comeback havde superstjernen Zlatan Ibrahimovic svært ved at forstå, hvad er lige var sket

Selvom Sverige var bagude 0-4 ude mod Tyskland, så sørgede gæsterne med fire kasser for et helt vildt comeback

- Det er svært at forklare det her. Som hold er det noget af det største, jeg har været med til, sagde Zlatan Ibrahimovic til svensk Kanal 5 efter kampen.

Og det er da også svært uforståeligt, at Sverige gjorde comeback i Berlin. De tyske verdensstjerner kørte bare afsted for fulde tryk, og hjemmeholdet vaklede rundt som en flok forvirrede ungdomsspillere. Derfor skulle der også blot gå otte minutter af opgøret, så var Tyskland foran. På venstrekanten slap Marco Reus fint igennem, og derfra slog han bolden hårdt og fladt ind til Miroslav Klose, der kom susende i feltet, hvor han formåede at sende kuglen op nettaget.

Kort tid efter 1-0-målet viste tyskerne igen kombinationsspil af meget høj klasse. Og faktisk gentog seancen sig fra det netop scorede førringsmål.

Seks minutter før pausen lukkede forsvarsspilleren Per Mertesacker så kampen mod Sverige helt og aldeles, da hen fra sin position bagerst i feltet nemt kunne bringe tyskerne på 3-0.

Skulle der være tvivl om resultatet forstummede det da Mesut Özil 10 minutter inde i anden halvleg gjorde det til 4-0, men så skete der noget.

- Det er den mest overraskende kamp, du og jeg har lavet sammen i 25 år, sagde Ralf Edström til Lasse Granqvist på radioen efter det svenske comeback der fulgte.

For først var det Zlatan Ibrahimovic, der selv bare troede, at han pyntede på resultatet. Det samme gjorde højrebacken Mikael Lustig to minutter senere, men da Johan Elmander et kvarter før tid reducerede til 4-3, så var det pludselig et mirakel at jagte.

Tre minutter inde i dommerens tillægstid skete det så, da bolden havnede hos Rasmus Elm, der tørt fuldførte det helt igennem vanvittige med 4-4 resultatet.

- Vi snakkede om, at vi skulle gå ud og vise moral. Og sikke en moral. Nu er vi bare stolte over, hvad spillerne har præsteret, sagde den svenske landstræner Erik Hamrén efter kampen.

Med 4-4 i Berlin fører tyskerne fortsat Gruppe C med tre point foran Sverige, mens Irland er nummer tre.

Læs også: