Paris St. Germain - uden David Beckham - tager afstand til de øvrige hold i den franske Ligue 1.

David Beckham har endnu ikke påbegyndt træningen i sin nye klub Paris St. Germain. Men det afholder ikke det franske tophold fra at vinde.

Fredag aften fik midterholdet Bastia ørerne i maskinen på Parc des Princes, men hjemmeholdet var ikke overbevisende fra start til slut.

PSG-træner Carlo Ancelotti havde valgt at spare flere af sine stjerner frem mod tirsdagens Champions League-ottendedelsfinale mod spanske Valencia, og det kunne ses på 1. halvleg, der sluttede uden mål.

Efter pausen skiftede Ancelotti tre af sine stjerner på banen, og det kunne ses. Blaise Matuidi, Zlatan Ibrahimovic og Ezequiel Lavezzi bidrog til en underholdende kamp og en klar sejr til Paris St. Germain

Kantspilleren Jeremy Menez scorede kampens første mål kort efter pausen. Zlatan Ibrahimovic blev skiftet ind med 25 minutter igen, og fem minutter senere havde han scoret til 2-0 på et straffespark. Bastias Whabi Khazri reducerede til 1-2, inden Lavezzi i overtiden sikrede PSG sejren med målet til 3-1.

Paris St. Germain fører nu Ligue 1 med seks point ned til Lyon.