KØB PLUS!

Zlatan: Milans problem er penge

Svenskeren forudser ingen store Milan-indkøb, men forventer selv at blive i den italienske storklub.

Zlatan Ibrahimovic måtte i denne sæson for første gang i otte sæsoner afslutte en sæson uden guld om halsen. Det skulle helst ikke ske igen til næste år, så derfor ser den svenske superstjerne gerne, at Milan opruster kraftigt i det kommende transfervindue.

Der er dog bare lige ét problem.

- Milans problem er økonomien. Der er ikke nogen penge til at gå ud og købe fem spillere eller hvad, vi har brug for. Vi har lavet et par indkøb, og måske vil der komme en tredje, siger Ibrahimovic på en pressekonference med det svenske landshold.

Det er Riccardo Montolivo og Bakaye Traoré, som Milan allerede har hentet, og selv om Zlatan gerne ser flere forstærkninger, så vil han ikke indgive et ønske om en transfer, hvis ikke det sker.

- Jeg har kontrakt med Milan og jeg trives rigtig godt i Milan. Hvor alle rygterne kommer fra, ved jeg ikke. Selvfølgelig kan alt ske, men lige nu sker der ingenting, siger Zlatan.

Han og resten af det svenske landshold forbereder sig frem mod sommerens EM-slutrunde med en træningskamp mod Kroatien i weekenden.

tipsbladet.dk

Læs også: