Den svenske superstjerne kom hurtigt på scoringstavlen i Manchester Uniteds kamp mod Galatasaray.

Göteborg. Zlatan Ibrahimovic behøvede mindre end fire minutter i Manchester United-trøjen til at gøre opmærksom på sig selv, da han lørdag aften spillede sin første kamp for den engelske fodboldklub.

Så scorede den 34-årige svensker et flot og nok også lidt heldigt mål i en træningskamp mod Galatasaray i Göteborg, der endte 5-2 til englænderne.

Zlatan Ibrahimovic kastede sig gennem luften og helflugtede et indlæg fra højre side i mål helt ude ved stolpen.

Tv-billederne viste dog, at det næppe var en indøvet detalje, eftersom den svenske superstjerne flugtede bolden i jorden langt fra mål, inden den alligevel sejlede forbi Fernando Muslera i tyrkernes mål.

Galatasaray kom senere i første halvleg godt tilbage og førte 2-1 ved pausen.

Her lod Zlatan Ibrahimovic sig udskifte sammen med fire andre United-spillere.

Englænderne overtog scenen i anden halvleg, og efter to mål af Wayne Rooney, det andet på straffespark, kom Manchester United foran 3-2.

De indskiftede Marouane Fellaini og Juan Mata sørgede for englændernes sidste to scoringer.