KØB PLUS!

Zlatan: Han er verdens bedste forsvarer

Når det kommer til forsvarsspillere må svenske Zlatan Ibrahimovic siges at have et rimelig godt indblik. Han har efterhånden spillet enten med eller mod alle de store i moderne fodbold. Men han har et klart bud på, hvem der er bedst.

Thiago Silva. Blandt fodboldkendere en af de mest roste spillere. Alligevel er han i mediebilledet næsten usynlig. Men siden 2009 har han været fremragende i AC Milans midterforsvar. Og det har Zlatan bidt mærke i.

- I mit forsvar har jeg den bedste forsvarsspiller i verden, og hans navn er Thiago Silva. Han er måske ikke så kendt, men tro mig, forsikrer den svenske stjerneangriber i et åbenhjertigt interview med fodboldsitet goal.com.

Stor som en klippe, men elegant og boldsikker - Thiago Silva er så sandelig et billede på den moderne forsvarsspiller. Zlatan mener også, at brasilianeren er komplet i sit spil.

- Jeg har spillet med gode forsvarsspillere, Thuram, Cannavaro, Pique, Puyol, jeg har spillet med mange fantastiske midterforsvarere, men ham her (Silva) er som alle de spillere sat sammen. Han er fysisk stærk, han har alt det en forsvarsspiller skal have, og han er mentalt stærk. Han er også ved at blive en leder på holdet.

De massive lovprisninger er et resultat af, at Thiago Silva pakkede en ellers normalt ustoppelig Robin van Persie helt ind i midtugens Champions League-opgør mellem AC Milan og Arsenal.

Læs også: