KØB PLUS!

Zimling slipper med skrækken

Niki Zimling har ikke brækket tåen, men den er meget hævet, og midtbanespilleren er i kamp mod uret for at blive klar til lørdagens kamp.

Niki Zimling er endnu engang ramt af uheld. Ved den afsluttende træning fredag før Danmarks åbningskamp mod Holland lørdag aften, pådrog midtbanespilleren sig en tåskade. En skade der formentlig holder ham ude af lørdagens kamp.

Niki Zimling blev omgående på en båre båret ud til en ventende ambulance og sammen med landsholdslæge Søren Kaalund kørt til et nærliggende hospital for at få tåen undersøgt hurtigst muligt - hans storetå på højre fod er voldsomt hævet men ikke brækket som først antaget. Det erfarer sporten.dk.

Dermed er Niki Zimling i kamp mod uret for at blive klar til kampen mod Holland. Hvis hævelsen når at falde tilstrækkeligt, kan han vælge at spille mod hollænderne på en smertestillede sprøjte.

Det er ikke første gang i karrieren, at Niki Zimling har problemer med storetåen på den højre fod. Han har tidligere brækket den to gange - og faktisk spillet flere kampe med tåen brækket på smertestillende.

Hvis ikke Niki Zimling, når at blive klar, så går hans plads i startopstillingen til enten Christian Poulsen eller Jacob Poulsen.

Et er sikkert. Morten Olsen har valgt ikke at erstatte Niki Zimling - fristen for at indkalde en afløser udløb klokken 18:00 fredag - 24 timer før premieren.

Niki Zimling er ifølge sporten.dks oplysninger tilbage på landsholdets midlertidige hotel i Kharkiv.

Læs også: