KØB PLUS!

Zimling bænket i Bundesliga-remis

Bo Svensson spillede hele kampen, mens Niki Zimling sad på bænken, da Mainz nappede et point på udebane over Augsburg søndag eftermiddag.

Det har været en hård uge for Niki Zimling. I onsdags var han en del af det landshold, som fik en tæsk af Makedonien, og søndag eftermiddag var han henvist til bænken for sit klubhold Mainz. Uden at komme i aktion kunne han se sit mandskab slide sig til 1-1.

En anden dansker i skikkelse af Bo Svensson spillede til gengæld hele kampen. Han kunne kort før pausefløjtet se sin medspiller Shawn Parker blive udvist, efter han havde benet højt oppe i duel med den tidligere FC Nordsjælland-spiller Michael Parkhurst, der netop var blevet skiftet ind til sin tyske debut.

Det udløste lidt hårdt dømt direkte rødt kort, og trods en scoring af Augsburgs Sascha Mölders efter en times spil formåede man med en mand i undertal at få ét point med hjem.

Med det resultat rykker Mainz op på sjettepladsen i Bundesligaen. Oprykkerne fra Augsburg har det anderledes hårdt nede i bunden af rækken, hvor man indtager den andensidstepladsen.

I søndagens sene Bundesliga-kamp vandt SC Freiburg med 1-0 over Fortuna Düsseldorf.

Læs også: