Mens United og Liverpool slås om en plads i Europa League-kvartfinalen sidder en masse frustrerede Yousee-kunder i Danmark og ærgrer sig over ikke at kunne se kampen.
Mens United og Liverpool slås om en plads i Europa League-kvartfinalen sidder en masse frustrerede Yousee-kunder i Danmark og ærgrer sig over ikke at kunne se kampen. Foto: OLI SCARFF

Yousee er ramt af nedbrud på deres app og deres online-adgang. Det betyder, at en masse frustrerede kunder ikke kan se Europa League-opgøret mellem de to engelske ærkerivaler Manchester United og Liverpool.

Torsdag aften var Yousees facebook-væg glædende med beskeder fra utilfredse kunder, som ærgrede sig over den manglende mulighed for at se tv via nettet.

En hel del af dem var åbenlyst fodboldfans, som havde glædet sig til at se det klassiske opgør.

TYPISK!! Manchester United - Liverpool og jeres servere går ned!!

Opslået af Mads Hamann på 17. marts 2016

Nu stopper det! Hvad sker der?? Har både tv pakke og bredbånd fra krakfirmaet YouSee, og så mødes man af denne skærm....

Opslået af Ulrik Klixbüll på 17. marts 2016

Der er problemer med yousee tv og film appen.. Øv lige i fodbold

Opslået af Michael Andersen på 17. marts 2016

Vores yousee play app kan jeg ikke få til at virke, hva skal je gøre

Opslået af Steffen Lykkegaard Skovly på 17. marts 2016

Der står endda på jeres hjemmeside at i er til hjælp herinde indtil 22, men endnu har i ikke svaret en eneste af folks...

Opslået af Søren Zimino Kristiansen på 17. marts 2016

Yousee kunne ikke umiddelbart give en forklaring på, hvad der var galt bortset fra, at der var tale om et 'IT-mæssigt problem'.

»Der er opstået en fejl omkring kl. 21, som påvirker en dem, der bruger app'en. Det er lidt svært at sige hvor mange, der er berørt. Det er noget IT-mæssigt, som der er problemer med. Det er smadder-ærgerligt, og forhåbentlig er det noget, der bliver fikset snart,« lød det omkring kl. 22 fra kommunikationsrådgiver hos Yousee, Povl Damstedt Rasmussen.

Kl. 22.20 kunne Yousee imidlertid fortælle, at problemet var udbedret, og at det igen var muligt at logge på.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Prøv gratis i 30 dage