Winther: De vil ha' vi går konkurs

Benny Winther kan ikke svare på om BIF går konkurs og tvivler på, at der kommer en plan i dag. Han siger, at mange gerne vil se klubben gå konkurs.

Mistillidsvotum til direktør Tommy Håkansson, snak om konkurs, redningsplaner, feriepengesag og fan-straf fra DBU. Sagerne hober sig op i Brøndby, der i øjeblikket barsler med en redningsplan. Men næstformand Benny Winther er ikke positiv.

- Alt det her fremmer ikke forhandlingerne, vi har haft og stadig har. Det udstiller os bare en gang til. Hvis man rokker for meget ved båden i denne situation, vi er i, fremmer det jo ikke sagen, siger Winther til sporten.dk.

Er I færdige med planen, og kommer den i dag?

- Det ved jeg ikke, om vi er. Vi har nogle forhandlinger, som vi bruger alt for meget tid på. Om de lykkes eller ikke lykkes, ved jeg ikke. Jeg vil bare sige, at man ikke har placeret os og mig i en bedre situation med al den ballade, der har været, siger han og fortsætter:

- Jeg kan ikke forestille mig, at der kommer en plan i dag, hvor skulle den komme fra? Man kan jo ikke udgive en plan, før man har én, siger Winther, der har siddet forrest ved forhandlingsbordet for Brøndby.

- Det kræver en stålsat vilje at blive ved med det her. Hver gang, jeg tror, at vi har nogle forhandlinger, der er ved at lykkes, kommer der nye ting på banen. Nu er der jo også hele den fanballade med, at vi skal spille tre kampe uden tilskuere. Hvad er det for et signal til investorer? spørger Winther.

- Nogle gange kan jeg godt blive i tvivl om, hvem det er, vi kæmper for? Men jeg synes jo hele tiden, at der er noget at bygge på i denne klub. Men man kunne godt få det indtryk af, at nogen synes, at det ville være en god løsning, at vi gik konkurs.

Er du selv en af dem?

- Nej, ellers havde jeg ikke brugt alle de timer og ressourcer. Men mit indtryk er, at nogen synes, at det ville være den bedste løsning.

Har I nok penge til lønninger? Går I konkurs?

- Det kan jeg hverken sige, at vi gør eller ikke gør. Det kommer an på, hvad der er fremtiden. Hvis det fortsætter på denne måde, kan man godt tænke, hvorfor? Jeg håber nu, at det løser sig, for jeg har brugt mange timer på det håb. Jeg vil sige, at vi kæmper videre og arbejder på planen, selv om det ikke er blevet nemmere, men vi opgiver ikke.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08