På et mål i overtiden sikrede Jannik Pohl AaB en 2-1 sejr ude over AGF i forårspremieren i Alka Superligaen.

Det lignede længe uafgjort, men et mål i overtiden af indskiftede Jannik Pohl gav AaB en vigtig 2-1 sejr i det klassiske jyske opgør mod AGF.

I sin debut bragte AaB's slovakiske angriber Jakub Sylvestr gæsterne foran, og efter Chris Ikonomidis udligning for hjemmeholdet blev Pohl matchvinder.

Med sejren er AaB blot et point fra Sønderjyske på sjettepladsen i Alka Superligaen, mens AGF er nummer 11.

I en livlig start var AaB tæt på at komme i front efter nu minutter, da gæsternes Marco Meilinger på et frispark fandt Jakob Blåbjerg, men hans hovedstød tog den ene stolpe.

AGF overtog mere og mere af spillet, som første halvleg skred frem, men uden for alvor at sætte Nicolai Larsen i AaB's mål på de store prøver.

Efter den målløse første halvleg kom chancerne i en lind strøm fra starten af anden halvleg, hvor AaB pressede på for at få hul på målbylden.

Og efter et par store afbrændere bragte debutanten Jakub Sylvestr AaB i front efter 57 minutter efter et flot angreb af gæsterne.

Rasmus Tellufsens lange bold havnede hos Joakim Mæhle i feltet, og backen spillede uselvisk bolden videre til den nytilkomne slovakiske angriber, der ikke svigtede foran det tomme mål, og bragte AaB foran 1-0.

AGF forsøgte at svare igen på den udvikling og kom til et par habile chancer på indlæg. Tættest på scoring var Morten "Duncan" Rasmussen, der måtte se sit hovedstød ramme overliggeren midt i anden halvleg.

AGF-presset fortsatte, og med 13 minutter igen gav det bonus. Netop indskiftede Danny Olsen blev sendt i dybden, og med sin første boldberøring fandt han Chris Ikonomidis, der udlignede til 1-1.

Men i overtiden afgjorde Jannik Pohl kampen, da han ekspederede et hjørnespark fra Casper Sloth ind til slutresultatet 2-1 og dermed gav sin træner, Morten Wieghorst, en debutsejr.