West Hams manager, Slaven Bilic, drømmer om en pokal-triumf, og den drøm er stadig i live efter en sejr i sidste minut af den forlængede spilletid af omkampen i fjerde runde mellem West Ham og Liverpool.

Angelo Ogbonna sikrede sejren med et hovedstødsmål i 120. minut - altså lige før, de to hold skulle have været i straffesparkskonkurrence.

»Det var en klassisk FA Cup-kamp, og den går over i historien som en af West Hams største kampe,« sagde Slaven Bilic efter pokalopgøret ifølge BBC.

Han henviste til, at West Ham er i gang med klubbens sidste sæson på det historiske Upton Park, inden klubben fra næste sæson vil overgå til at spille sine hjemmekampe på det olympiske stadion.

Kampen mod Liverpool kan med andre ord være den sidste pokalkamp nogensinde på Upton Park, da West Ham i næste runde møder Blackburn på udebane.

»Kampen var mod Liverpool, det var sidste sæson på Upton Park, det var en aftenkamp, vi scorede i sidste minut, og vi fortjente det,« lød det fra West Hams kroatiske manager.

West Ham har vundet FA Cup-turneringen tre gange - senest i 1980. Sidste gang, klubben var i finalen, var i 2006, hvor holdet tabte til Liverpool efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

»Hvis vi spiller sådan her fremover, så kan vi slå alle i England,« lød det far Slaven Bilic.

Hans kollega fra Liverpool, Jürgen Klopp, mente omvendt, at hans hold havde været det bedste i tirsdagens pokalslag.

»Vi skabte mange chancer, men vi udnyttede dem ikke. Jeg så en god kamp fra mit holds side, men resultatet var ikke, som vi ønskede det,« sagde tyskeren.

Den første kamp imellem de to klubber i årets turnering sluttede 0-0, og dermed lykkedes det i fire forsøg i denne sæson ikke for Liverpool at vinde over West Ham, som har vundet begge sæsonens Premier League-opgør mod Liverpool.

I den forlængede spilletids overtid blev Angelo Obinze Ogbonna den store helt og sendte West ham videre i FA Cuppen.