Dommerne i den engelske Premier League er ikke meget for at fløjte for straffespark til Arsenal.

Det påstår London-klubbens manager, Arsène Wenger, efter nederlaget lørdag til Stoke.

Han mener, at dommeren to gange skulle have givet Arsenal chancen fra 11-meter-pletten.

Det ene for hånd på bolden af Stokes Kurt Zouma og det andet for en Mame Diuof-tackling i feltet.

»Vi får ikke straffespark. Det er vi klar over,« siger Wenger.

»Jeg kan få fat i tallene, så du kan se dem. Tag statistikkerne. Vi havde langt det højeste antal straffespark mod os hjemme og det laveste antal til os,« siger Wenger.

Tidligt i anden halvleg kunne den franske veterantræner fra bænken se Stokes nye spanske angriber Jesé, som klubben indgik en lejeaftale med for få dage siden, score kampens eneste mål.

Jesé Rodríguez scorer og bringer Stoke City foran 1-0 mod Arsenal.

Wenger erkender, at hans hold leverede en middelmådig præstation, men dommeren havde også en dårlig dag, mener han.

I anden halvleg fik Arsenals rekordindkøb Alexandre Lacazette bolden i nettet, men "udligningen" blev dømt offside.

TV-gengivelser tyder ifølge nyhedsbureauet AFP på, at dommer Andre Marriner traf en korrekt beslutning, omend det var et spørgsmål om millimeter.

»Jeg så det. Der er overhovedet ikke offside. Ikke en gang hans fod er offside, men vi er nødt til at sluge det,« siger Wenger.

»Vi skulle havde scoret, og det er bare endnu en detalje, som ikke falder ud til vores fordel.«

Arsenal indledte sæsonen med en sejr på 4-3 hjemme mod Leicester, og har efter lørdagens nederlag tre point for to kampe.