Arsène Wenger kunne lørdasg fejre sine 20 år som Arsenal-manager med en klar sejr på 3-0 over London-rivalerne fra Chelsea, og det var franskmanden bagefter godt tilfreds med.

Chelsea blev spillet baglæns ud af Emirates Stadium, da Arsenal vandt 3-0 - og alle tre mål faldt inden pausen.

»Man jagter hele tiden den perfekte kamp, og den får man aldrig. Men første halvleg i dag var ganske tæt på, og det er ikke så dårligt,« sagde Arsène Wenger efter kampen ifølge BBC.

Det var fejl af værste skuffe, som Chelsea imponerede med i aften, da de løb ind i nederlag på 3-0 mod The Gunners.

Det er i disse dage 20 år siden, den snart 67-årige Arsène Wenger indtog London-klubben, som han blandt meget andet har ført til tre engelske mesterskaber siden da.

»Men fodboldspillet er ligeglad med jubilæer og fødselsdage. Det eneste, der betyder noget, er, om man får tre point på kampdagen. Det gjorde vi i dag, og det var efter en god præstation,« sagde Arsène Wenger.

»Det var faktisk en fremragende holdindsats. Hele tiden spillede vi positivt og dedikeret. Anden halvleg kunne måske godt have været lidt bedre, men det er forståeligt nok, når man fører 3-0,« sagde franskmanden.

Arsenal har med sejren 13 point for seks kampe, og holdet ligger dermed nummer tre i Premier League efter Manchester City og Tottenham, der begge er ubesejrede.