Wenger afviser Arsenal-forlængelse

Arsenal-manager Arsène Wenger diskuterer ikke kontraktforlængelse med Arsenal, siger han inden Champions League-opgøret mod Bayern München.

2.830 dage. Så længe er det siden, at Arsenal har vundet et trofæ, men alligevel mente en engelsk avis at vide, at Arsenal og Arsène Wenger var i fuld gang med at diskutere en kontraktforlængelse af aftalen, der løber til 2014.

Men sådan forholder det sig ikke, sagde en tydeligt irriteret Wenger på mandagens Champions League-pressemøde inden tirsdag aftens opgør mod Bayern München.

- Det er forkert information. Jeg har arbejdet i England i 16 år, og jeg synes, jeg fortjener lidt mere kredit end forkert information med én eneste intention - at gøre skade, siger Wenger.

- Hvis det er korrekt information, der kommer ud af ingenting, er det i orden. Men dette er forkert information, der kommer ud af ingenting. Det er fuldstændig forkert, siger franskmanden.

Le Professeur, som Wenger også kaldes, vandt sidst et trofæ med Arsenal i FA Cup'en i 2005. I 2010 trak han også kontraktforhandlingerne til allersidste sæson inden aftaleudløb, før han forlængede.

Han møder lige for tiden stor modstand fra Arsenal-fans, der ønsker udskiftning på trænerposten.
 
Arsène Wenger bliver jævnligt rygtet til Real Madrid og Paris St Germain, mens en rolle som sportsdirektør hos Arsenal også er i kortene, når han vælger at stoppe sin trænerkarrierre.

Læs også: