KØB PLUS!

Walcott forlænger i denne uge

Arsenal-spilleren sætter ifølge Goal.com underskriften på en ny kontrakt inden denne uges udgang.

Arsenal har længe arbejdet på at få Theo Walcott til at skrive under på en forlængelse af sin kontrakt, der ellers udløber til sommer. Klubbens arbejde ser nu ud til at bære frugt. Goal.com mener at vide, at Walcott i slutningen af denne uge underskriver en ny kontrakt, der forhøjer offensiv-spillerens løn fra omkring 500.000 kroner om ugen til lidt over 800.000 kroner om ugen.

Walcott har ellers tøvet med at underskrive en ny kontrakt med London-klubben. Han har angiveligt ikke været tilfreds med mængden af spilletid, som Arsenal-manager Arsene Wenger gav ham i starten af sæsonen. Og så skulle han længe have ønsket at blive prøvet af på den centrale angriber-position. Det ønske har Wenger efterkommet de seneste par uger, og det skulle altså have fået den engelske landsholdsspiller til igen at se lyst på fremtiden på The Emirates.

I slutningen af december forlængede Arsenal kontrakter med fem af klubbens andre engelske talenter. Jack Wilshere, Kieran Gibbs, Alex Oxlade-Chamberlain, Aaron Ramsey og Carl Jenkinson skrev alle under på nye fem-årige aftale med London-klubben.

tipsbladet.dk

Læs også: