Vildt: Er Thomas Gravesen god for 750 millioner kroner?

Store medier som Eurosport og Daily Mail har taget fat i BT's historie om Thomas Gravesens nye liv i Las Vegas, men de har også selv tilføjet noget vilde oplysninger om den tidligere danske landsholdsspillers private formue.

I deres beretning om Thomas Gravesens liv fremgår det, at han har haft så heldig en hånd på investeringer siden sit karrierestop i 2009, at han nu er - og hold så fast - mere end 750 millioner kroner værd!

Det er fire måneder siden, at BT bragte historien om Gravesens nye liv, der blandt andet inkluderer et forhold til Kamila Persse. Eurosport er så venlige at give BT kredit for historien om Las Vegas-livet, men i BT's historie er der ingen oplysninger om Gravesens formue.

Her er Gravesens nye liv i Las Vegas

Det står heller ikke i BT's artikel fra den 10. august, at han har engageret sig i en lang række forretninger, så hvor den viden kommer fra, er uvist, selvom de tilskriver BT æren for den oplysning:

'Ifølge den danske avis BT investerede Gravesen sin indtjening fra karrieren i en række 'financial businesses', og han ramte jackpot.

'Han er nu mere end 100 mio. euro værd, og har lige annonceret sin 'anden' pension i en alder af 37 år, skriver Eurosport.

BT's historie om Gravesens nye liv i Las Vegas kan du læse HER.

Læs også: