Forsvarsspillet var på et sløjt niveau, men offensiven var stærk. Det gav seks mål i intens remis på Anfield.

Liverpool: Det var ikke en af de kampe, som ungdomstrænere viser deres spillere for at lære de unge om at skabe en stærk defensiv, da Arsenal gæstede Liverpool.

To defensiver i gavehumør gav masser af chancer og mange mål i en kamp, som meget passende endte 3-3.

Jürgen Klopp havde tydeligvis givet sine spillere besked om at komme flyvende ud af starthullerne, for Liverpool viste sig frem i en sjældent set offensiv udgave.

Arsenal-spillerne blev presset hårdt langt inde på London-holdets egen banehalvdel, og det var et genpres, som efter bare ti minutters spil udløste føringsmålet.

Liverpool-spillerne plukkede bolden fra Theo Walcott, og Emre Can tog chancen fra kanten af feltet. Petr Cech kunne ikke holde bolden, og så kunne Roberto Firmino følge op på riposten.

Anfield gik amok, men tilskuerne kom hurtigt ned på jorden igen.

Fire minutter efter føringsmålet spillede Joel Campbell en bold i dybden i feltet til Aaron Ramsey, som i medløb udnyttede Arsenals første chance til at gøre det til 1-1.

Men Liverpool var i spillehumør i starten - i særdeleshed Roberto Firmino. Inden uret rundede 20 minutter, gjorde Firmino det med sit andet mål til 2-1 på et smukt, følt langskud helt op i det fjerne målhjørne.

Lige så gode holdene var i offensiven, lige så ringe var begge mandskaber i defensiven, og igen holdt Liverpools føring kun omkring fem minutter. Så snittede Olivier Giroud et hjørnespark ind ved forstolpen efter elendig opdækning fra hjemmeholdet - 2-2.

Gaveboden i Liverpool-forsvaret var dog ikke ovre. Desværre for Arsenal havde Giroud opbrugt sin målkvote for en stund. På en tværaflevering fik franskmanden helt åbent mål fra tre meters afstand, men han ramte bolden helt skævt.

Trods flere chancer blev det ved de fire mål inden pausen. Men allerede ti minutter inde i anden halvleg blinkede måltavlen igen.

Olivier Giroud vendte flot rundt på en tallerken i feltet og sendte bolden ind til Arsenals første føring i kampen.

Liverpool trykkede på for at fremtvinge målet til 3-3, og i flere situationer var det en velplaceret Arsenal-fod i sidste øjeblik, som afværgede udligningen.

Hjemmepublikum måtte væbne sig med tålmodighed, men i sidste minut lykkedes det Liverpool at få udbytte af presset.

I feltet dumpede en forlænget bold ned til en fremadstormende Joe Allen, og han flugtede udligningen ind med et kontrolleret spark til stor jubel for størsteparten af tilskuerne på Anfield.

Pointtabet betyder, at Arsenal nu er a point med Leicester på førstepladsen i Premier League, da Leicester samtidig slog Tottenham med 1-0.