KØB PLUS!

Vild kamp: United vandt 4-3

Manchester United var bagud tre gange, men holdet vandt 4-3 over Newcastle United i en vild kamp.

Sikken kamp på Old Trafford.

Tre gange var Manchester United bagud, men alligevel lykkedes det trods alt at få alle tre point mod Newcastle United.

James Perch åbnede scoringen efter fire minutter, da Manchester Uniteds målmand, David de Gea, måtte give en returbold på et skud fra Demba Ba. Det var ikke en god aktion fra spanierens side, som må have scoret sig et solidt i minus i forhold til sin målmandsrival, danske Anders Lindegaard.

20 minutter efter blev det dog 1-1, da Jonny Evans scorede efter en noget rodet situation, men kort efter var Jonny Evans involveret i en ny situation i den anden ende.

Danny Simpson skød på mål, og Jonny Evans kom til at dirigere bolden i eget net. I første omgang markerede liniedommeren dog for off-side på Papiss Cissé, men dommer Michael Dean valgte at anerkende scoringen, da han ikke mente, at Cissé havde indflydelse på målet. Det var en kontroversiel kendelse, og ikke overraskende var Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, stiktosset.

Et lille kvarter ind i 2. halvleg lykkedes det dog for Patrice Evra at score til 2-2, men ti minutter senere var Newcastle-mandskabet igen i front.

Franskmanden Gabriel Obertan satte fart på, og han lagde bolden skråt tilbage til Papiss Cissé, som trykkede af med det samme og udplacerede David de Gea.

Robin van Persie ville imidlertid også være med, og 20 minutter før tid trykkede han af mod sin hollandske landsmænd i målet, Tim Krul, der reddede flot i første omgang, men returbolden sendte van Persie i kassen til 3-3.

Siden så det bestemt ud som om, at Manchester United blev snydt for et straffespark p.g.a. hands, og det formildede i sagens natur ikke Sir Alex Ferguson.

Det lykkedes dog for "De Røde Djævle" at tage alle tre point, da Javier Hernandez med tilnavnet "Chicharito" gled sejrsmålet ind til 4-3 tre minutter før tid.

Dermed udbyggede Manchester United sit forspring fra fire til syv point, da Manchester City led sit første nederlag på udebane i denne sæson med 0-1 i Sunderland. Målscoreren var den tidligere Manchester City-spiller, Adam Johnson.

I de øvrige kampe fortsatte Chelsea sin gode periode og vandt 1-0 i Norwich på et mål af Juan Mata, Everton vandt 2-1 hjemme over Wigan Athletic, mens Fulham - Southampton og Reading - Swansea City begge endte remis.   

Den sidste kamp stod mellem Queens Park Rangers og West Bromwich Albion, og den kom i gang lidt forsinket, da udeholdet blev forsinket p.g.a. trafikprop i London, hvis indbyggere var gået shop-amok.

West Bromwich Albion endte med at vinde selve kampen med 2-1 mod Premier Leagues nummer sjok.  

Læs også: