En ordentlig flok danskere var i ilden onsdag aften, og det var med hovedroller til nogen og biroller til andre. Sporten.dk giver dig her overblikket over danskernes aftryk i de store fodboldlande

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Der, hvor det har været muligt, har vi fundet goal.com's karakterer til danskerne.

Italien

Juventus - Bologna, 2-1
Nicklas Bendtner og Juventus trak det længste strå mod Frederik Sørensen og Bologna, da de to hold mødtes i aftes i 10. runde i Serie A. Bendtner og Sørensen spillede begge to hele kampen og fik begge karakteren 3.0 efterfølgende.

Tyskland
VfB Stuttgart - FC St. Pauli, 3-0
William Kvist spillede hele kampen for Stuttgart og fik karakteren 3.5, som var den højeste karakter på holdet sammen med Christian Gentner, der blev kåret som banens bedste. William Kvist lavede assist til Stuttgarts første mål, der blev scoret efter 20 minutter.

FSV Mainz 05 - Erzgebirge Aue, 2-0
Bo Svensson spillede hele kampen for Mainz i anden runde af DFB Pokalen.

Fortuna Düsseldorf - Mönchengladbach, 1-0
Ken Ilsø blev skiftet ind i 102. minut i en kamp, der bød på et brændt straffespark af Düsseldorf og forlænget spilletid. Det afgørende mål blev scoret af Nando Rafael efter 97 minutter.VfL Wolfsburg - FSV Frankfurt, 2-0
Simon Kjær spillede hele kampen for Wolfsburg, da de slog FSV Franfurt i anden runde af DFB Pokalen.

Bayern München - FC Kaiserslautern, 4-0
Leon Jessen og Kaiserslautern fik klø af giganterne fra Bayern München i DFB Pokalen, og Leon Jessen kan næppe se tilbage på kampen med stor personlig tilfredsstillelse, da han var direkte skyld i Arjen Robbens mål til 2-0.

England
Chelsea - Manchester United, 5-4
Anders Lindegaard lukkede hele fem mål ind, da han sammen med Manchester United tabte ude mod Chelsea i ottendedelsfinalen i Capital One Cup. Han stod hele kampen og fik karakteren 2.5.UD Las Palmas - Rayo Vallecano, 1-0
Nicki Bille var med fra start i Rayo Vallecanos nederlag til UD Las Palmas. Han blev skiftet ud efter 64 minutter.

Holland
ONS Boso Sneek - Ajax, 0-2
Christian Eriksen blev skiftet ind efter 71 minutter, hvor han erstattede Danny Hoesen, da Ajax vandt over ONS Boso Sneek i tredje runde af Amstel Cup. Lasse Schöne og Viktor Fischer spillede begge hele kampen. Sidstnævnte spillede sin første kamp fra start, og det udnyttede det 18-årige supertalent til at nette til 1-0 efter 74 minutter.