KØB PLUS!

Vil købe flere spillere til Brøndby

Thomas Rasmussen, der hentede Simon Makienok til Brøndby, er frisk på at investere i flere player-sponsorater

Rigmanden Thomas Rasmussen, der tidligere på året investerede i søndagens Brøndby-helt Simon Makienok, er åben for at købe flere player-sponsorater i klubben, hvis han på den måde kan være med til at hjælpe den ud af trængslerne.

- Ja, det er da interessant for os, siger Thomas Rasmussen til sporten.dk.

- Det er vigtigt at understrege, at jeg ikke er i dialog med dem lige nu, og at vi ikke er tæt på noget. Men jeg vil gerne sige, at hvis jeg kan hjælpe, så er jeg villig til at kigge på det.

Så du er interesseret i at købe flere player-sponsorater i Brøndby?

- Ja, hvis jeg kan hjælpe på den måde, så vil det være interessant.

Hvorfor er det interessant?

- Fordi jeg har et super-, super-, superstort hjerte i Brøndby, og det gør ondt at se, hvor svært de har det. Jeg vil gerne hjælpe, siger Thomas Rasmussen.

Kunne du være interesseret i at hjælpe på andre måder, hvis der, som Benny Winther sagde her i sporten.dk for nylig, er brug for penge allerede omkring jul eller nytår?

- Ja, selvfølgelig, men det er ikke sikkert, jeg kan hjælpe alene. Jeg kan ikke hjælpe hele verden, og jeg er ikke en Kasi-Jesper, så jeg kan ikke redde klubben alene, så hvis jeg er den eneste, er det ikke sikkert, jeg kan gøre noget.

Hvordan kunne den hjælp se ud?

- Det ved jeg ikke, men man kunne jo finde på noget. Jeg er kreativ, siger Thomas Rasmussen.

Ole Bjur sagde allerede i slutningen af oktober, at han var klar på at handle stort ind til januar, hvis Brøndby fortsat lå i bunden af Superligaen, og direktør Tommy Håkansson er parat til at diskutere alternative finansieringsmetoder, hvis sportschefen finder en spiller, som Thomas Rasmussen vil være med på at sponsorere købet af.

- Hvis den rigtige mulighed opstår, så er vi klar til at bruge den. Et player-sponsorat er bestemt en løsning, for det er en mulighed for at få nogle penge up front. Det er jo ikke sådan, at man forærer procenterne på en spiller væk. Man får penge for et videresalg, som man ikke engang er sikker på vil blive til noget, siger Tommy Håkansson til sporten.dk.

Kan det komme på tale at sælge playersponsorater på eksisterende spillere?


- Nej, det forestiller jeg mig ikke. Det vil primært handle om spillere fremadrettet, siger Tommy Håkansson.

Fakta om Thomas Rasmussen
Er blevet milionær på virksomhederne Teleworks og Media-Invest.

Simon Makienok: Blev hentet i HB Køge sidste vinter. Thomas Rasmussen betalte mod at få procenter af et forventet videresalg. Både han og Brøndby er klar på mere af samme slags til januar.

Læs også: