FCN skulle ikke have haft det frispark, som Emiliano Marcondes afgjorde kampen på, mener man i Viborg-lejren.

Viborg FF tabte fredag 3-4 til FC Nordsjælland i et hæsblæsende og medrivende opgør i Alka Superligaen.

Kampen blev afgjort fem minutter inde i overtiden, da værternes Emiliano Marcondes scorede direkte på et frispark.

Men frisparket burde aldrig være dømt ifølge Viborg-lejren.

Søren Reese begik forseelsen mod Marcus Ingvartsen på kanten af feltet, men Viborg-spilleren er langt fra tilfreds med kendelsen.

Der var ganske åbent i begge ender, da FC Nordsjælland og Viborg FF tørnede sammen fredag aften. Dagens helt blev dog den indskiftede Emiliano Marcondes, som både blev dobbelt målscorer og sikrede sit hold en 4-3 sejr dybt inde i overtiden.

»Han sparkede i jorden og faldt. Dommeren hoppede på den, og det var smart lavet af Ingvartsen.«

»Jeg kunne godt ønskede mig, at dommerne var 100 procent sikre, hvis de skal dømme sådan et frispark i så afgørende et øjeblik,« siger Søren Reese og tilføjer om situationen:

»Jeg kom foran Ingvartsen i duellen, og han skubbede mig. Derefter havde han armen på bolden også. Hvis der var frispark til nogen, så var det til mig,« siger Reese.

Heller ikke Viborgs cheftræner, Johnny Mølby, var tilfreds med dommerens skøn i situationen.

»Det var en nøglesituation, som desværre blev afgørende. Jeg mener helt sikkert ikke, der var frispark. Det er sådanne situationer, der altid går imod et hold, der er inde i en vanskelig periode«, siger Mølby og tilføjer:

»Jeg synes, det er ærgerligt, at vi ikke har teknologi til hjælp i sådanne situationer. Det ville hjælpe dommerne meget.«

Viborg har ikke vundet i seks kampe i træk, men cheftræneren tager trods alt lidt opløftet fra Farum.

»Vi manglede kvalitet i vores indlæg i første halvleg, og vi smed nogle lette bolde væk, som gav FCN nogle farlige omstillinger. Derefter viste vi meget flot moral i anden halvleg og scorede tre mål.«

» Det kan vi i den grad bruge fremadrettet, men FCN scorede fire mål på fire chancer i dag, og derfor står jeg med en meget bitter smag i munden«, siger Mølby.