KØB PLUS!

Vejle tester Lekic

Den tidligere Superliga-topscorer træner med Vejle og kan sikre sig kontrakt med 1. divisionsklubben

Rajko Lekic kan være på vej tilbage til fodbold på højeste niveau.

Sporten.dk erfarer, at angriberen i denne uge bliver testet hos opryknings-kandidaterne i 1. division Vejle Boldklub Kolding, og hvis han imponerer, kan det ende med en kontrakt.

Lekic står lige nu uden klub, efter han tilbragte det sidste halve år i 2. divisionsklubben Roskilde. Lekic blev efter gensidig aftale løst fra kontrakten med Lyngby i sommer efter et ophold, der mest af alt var præget af skader.

I Roskilde viste Lekic dog, at målnæsen stadig er i behold med seks mål, hvor han blandt andet scorede et perlemål fra midtercirklen. Derfor tager Vejle Boldklub Kolding gerne chancen med angriberen, hvis klubbens nye cheftræner Kim Brink vurderer, at Lekic kan forstærke offensiven.

Lekic var mandag morgen ikke til at træffe, men i december måned sagde han i forbindelse med løs interesse fra sin tidligere klub Silkeborg;

- Det var rart at få spilleglæden tilbage i Roskilde, men jeg føler selv, at jeg stadig har niveauet til topfodbold. Så jeg håber, at der kommer en mulighed med en god klub.

Den mulighed kan nu vise sig at være Vejle Boldklub Kolding.

Læs også: