KØB PLUS!

Vejle-Kolding fyrer alle medarbejdere

Vejle Boldklub Kolding opsiger alle medarbejdere på grund af lavvande i pengekassen

Vejle Boldklub Kolding har i flere sæsoner haft store ambitioner om at komme i Superligaen, hvilket dog ikke er lykkes. Den kiksede plan har været dyr for den østjyske klub, der økonomisk er presset.

Af samme årsag skrider klubben nu til opsigelse af samtlige medarbejdere i klubbens administration pr ultimo maj og skruer på samme tid også ned for løn-niveauet i spillertruppen.

- VBK har i en årrække placeret sig på den dyreste plads i dansk fodbold, 1. divisionens tredjeplads. Der er en markant stor forskel i økonomien i at spille 1. division og superliga. Virkeligheden er, at de sportslige resultater spiller en stor, central rolle i virksomhedens økonomi.

- Dette faktum til trods vil vi sikre at udviklingen kan fortsætte med udgangspunkt i en økonomisk bæredygtig model. Ovennævnte initiativ, kombineret med de planer vi arbejder med, betyder at vi kan skabe en stærk forankring for fremtiden, og samtidig har reageret med rettidig omhu, siger bestyrelsesformand Lars Skou i en pressemeddelelse

Vejle Boldklub Kolding har ellers igen kurs mod Superligaen, da man sluttede efteråret på Betsafe Ligaens 2. plads.

tipsbladet.dk

Læs også: