Der var fodboldspil fra øverste hylde og masser af intensitet i søndagens El Clasico, da FC Barcelona besejrede Real Madrid 3-2 i et dramatisk opgør.

Lionel Messi sikrede sejren i sidste sekund, da han sparkede bolden i mål, efter at Real Madrid havde udlignet til 2-2 fem minutter før tid ved James Rodríguez.

Med sejren er mesterskabskampen igen helt åben i Primera Division, hvor Barcelona nu topper ligaen. Begge hold har 75 point, men Real Madrid har en kamp i hånden.

Uheldige Gareth Bale var tilbage hos Real Madrid i stedet for Isco, men waliseren måtte trække sig ud af opgøret i første halvleg med smerter, mens Barcelona var uden karantæneramte Neymar.

Real kom bedst i gang i den hektiske atmosfære, men Casemiro sparkede Lionel Messi ned og fik et tidligt gult kort. Det gjorde måske Real nervøse, men Messi var også i hopla og satte fire mand i et løb lidt efter.

Hvor er det vildt! Lionel Messi afgør et fuldstændig magisk El Clasico i overtiden!

Marcelo fik plantet sin ene albue i ansigtet på argentineren, som måtte have en kort pause på sidelinjen.

Tilbage på det velfriserede græs med papir i munden for en blødende læbe kunne Messi se det hele gå galt tæt på den halve time.

Sergio Ramos sendte bolden på stolpen, og Casemiro sparkede nemt riposten ind til 1-0.

Tre minutter holdt føringen, så slog Messi til.

Efter flot Barcelona-spil snoede argentineren sig igennem Real-forsvaret og reducerede sikkert til pausestillingen 1-1 med sit 30. sæsonmål.

Real sad på spillet i anden halvlegs indledning. Toni Kroos forsøgte sig, men Marc-Andre ter Stegen stod godt i Barcelonas mål.

Real pressede videre og Karim Benzema misbrugte et tilbud, inden Paco Alcácer misbrugte en enorm chance i den anden ende.

Keylor Navas reddede fornemt et hovedstødsforsøg fra Gerard Pique i et helt jævnbyrdigt opgør.

Benzema sendte Marco Asensio afsted, og den unge Real-spiller fandt Ronaldo, der skød bolden over mål.

Umiddelbart efter reddede Navas igen flot et forsøg fra Suarez, og Barcelona var tvunget til at satse, hvilket gjorde opgøret spillevende.

Farlige situationer faldt som perler på en snor, og med 18 minutter igen lavede Ivan Rakitic en sparkefinte, snød Kroos og hamrede Barcelona på 2-1.

En bet for Real, som også måtte se Sergio Ramos få direkte rødt for femte gang i et El Clasico, da han satsende kastede sig ind i en tackling af Messi.

Det så længe ud til, at Real madrid skulle løbe med alle tre point mod Atletico Madrid. Antoine Griezmann ville det dog anderledes.

Det lignede en Barcelona-sejr, men fem minutter før tid dukkede James Rodríguez op og udlignede til 2-2 efter et indlæg fra Marcelo, og så var det, at Messi igen stemplede ind.

I kampens allersidste sekunder sørgede argentineren for spændingen i mesterskabskampen, da han afgjorde det hele med sit mål nummer 500 i alle kampe for Barcelona.