KØB PLUS!

Van Persie: Omgivet af mestre

Manchester Uniteds hollandske bomber er glad for de nye omgivelser, der hjælper ham til de gode præstationer.

Robin van Persie har ubetinget været en succes på Old Trafford. Med 19 mål siden skiftet i sommer fra Arsenal har hollænderen stjålet hjerterne hos de mange Manchester United-fans, og den 29-årige angriber nyder sin nye klub og de nye holdkammerater.

- Jeg er omgivet af mestre, som ved hvordan man vinder, og det gør det enkelt for mig. Det er et unikt hold. Alle vil hjælpe hinanden. Alle ønsker at løbe og alle har et mål, sagde Robin van Persie til klubbens egen tv-kanal efter gårsdagens sejr på 0-4 over Wigan.

Van Persie scorede to gange i sejren, og Javier Hernandez scorede de resterende to. Netop de fire scoringer var beviser på den holdånd, der i følge hollænderen hersker i omklædningsrummet hos Sir Alex Ferguson og co.

- Vi scorede to mål hver, og han gav mig en god assist til mit første mål. Alle hjælper hinanden og ønsker at dele mål. Se bare min sidste scoring, Danny ønskede at give mig bolden så jeg kunne score. Sådan er alle på holdet. Jeg er sådan, Chicharito er sådan. Alle ønsker at fordele målene, og efter min mening, er det sådan man gør for at score mere som hold, forklarer van Persie.

Næste opgave for van Persie og United er lørdag den 5. januar, hvor de møder West Ham I FA Cuppen.

tipsbladet.dk

Læs også: