Manchester United gjorde kort proces mod Leicester, som var på besøg på Old Trafford lørdag eftermiddag. Hjemmeholdet vandt 3-1 efter at have været foran 3-0 ved pausen. Dermed undgik den hollandske manager Louis van Gaal at gentage den ydmygelse, som han oplevede i begyndelsen af sæsonen, da oprykkerne hjemme besejrede United 5-3 efter at have været bagud 1-3.

En kamp, som van Gaal mindedes med bitre følelser i programmet til lørdagens kamp.

»Det var den værste kamp i min karriere som United-manager,« fastslog han og sammenlignede den med dengang, da han stod i spidsen for Barcelona og var foran 3-0 mod Valencia efter 75 minutter for alligevel at tabe kampen 3-4.

Men den slags rod undgik United med en anderledes kontrollerende indsats mod Leicester, som fortsat var uden den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel.

Efter 28 minutter sendte Robin van Persie hjemmeholdet på vinderkurs. Selvom han så ud til at være offside, da han scorede, blev målet anerkendt. Få minutter senere fordoblede Radamel Falcao føringen, da han væltede frem og moste en ripost ind i målet, og lige inden pausen blev det 3-0, da Wes Morgan var uheldig og headede bolden ind bag sin egen keeper.

Med et kvarter igen fik Marcin Wasilewski reduceret for gæsterne, men så kom man heller ikke tættere på at drille United denne gang.

Resultatet betyder, at United rykker op på tredjepladsen med et point mere end Southampton, der søndag tager imod Swansea, mens Leicester modsat er sidst i Premier League.