Van der Vaart ramt af personlig tragedie: Har mistet barnet

En forfærdelig nyhed har ramt HSV-stjernen Rafael van der Vaart og dennes kæreste Sabia Boulahrouz.

Parret har mistet deres barn, som efter kun fem måneder i moderens mave blev født, men gik bort på hospitalet torsdag. Den tidlige fødsel skyldtes en rift i livmoderens fosterhinde, men barnet stod altså ikke til at blive reddet, skriver Bild Zeitung.

- Rafael van der Vaart og Sabia kan meget bedrøvede meddele, at deres datter i går, torsdag 5. december 2013 klokken 17:40, blev født efter 19 ugers svangerskab på hospitalet i Hamborg. Det uventede tab er meget smertefuldt, skriver parret i en pressemeddelelse. 

Efternavnet på Sabia Boulahrouz ringer sikkert en klokke hos de fleste fodboldinteresserede i Danmark, og det skyldes, at den mørkhåret skønhed har været gift med den nuværende Brøndby-profil Khalid Boulahrouz.

På grund af den tragiske begivenhed er Rafael van der Vaart selvsagt ikke med i truppen, når HSV lørdag møder Augsburg.

- Hans situation er meget tragisk. I sådanne øjeblikke er fodbold ikke vigtigt. Der er ting, der altid kommer først. Han er i første omgang fritstillet og får enhver form for støtte fra os, siger klubbens sporsdirektør, Oliver Kreuzer, ifølge HSVs hjemmeside.

Rafael van der Vaart og Sabia Boulahrouz fandt sammen i marts, og i obtober kom det frem, at de ventede barn og derfor havde udskudt planerne om et giftemål. 

- Vi har haft nok at gøre med graviditeten og den risiko, der er forbundet med det. Det vigtigste er nu, at jeg kan bringe barnet sundt til verden, har Sabia Boulahrouz sagt i et interview med den hollandske avis Privee.

Sådan skulle det dog desværre ikke gå, og det er faktisk ikke første gang, at 35-årige Sabia Boulahrouz må igennem denne forfærdelige oplevelse. 
 
Tilbage i 2008 fødte hun nemlig et dødfødt barn. 
 
En svær tid venter parret, og ingen ved selvfølgelig, hvornår Rafael van der Vaart vender tilbage til banen. 

Læs også: