Liverpool er videre i FA Cup'en efter en smal sejr over Conference League-holdet Mansfield Town.

Luis Suarez' hænder har tidligere gjort ham til en endog meget upopulær herre i store dele af verden. Under VM i 2010 brugte han poterne til at redde en bold på stregen, og den hændelse gav senere Uruguay en plads i semifinalerne.

Så langt er Liverpool endnu ikke i FA Cup'en, men søndag aften spillede de sig videre til 4. runde. Og hvorfor gjorde de det? Det gjorde de fordi Luis Suarez endnu engang brugte hånden på ulovlig vis.

Dommeren så dog ikke, da den uruguayanske superangriber tog hånden til hjælp, et sekund før han bragte Liverpool foran 2-0. Inden havde debuterende Daniel Sturridge scoret The Reds føringsmål efter bare syv minutter.

Efter Suarez tyvagtige mål, som han vanen tro fejrede ved at kysse sin egen hånd, viste Mansfield, der til daglig spiller i Conference League (den femtebedste engelske række, red.), fantastisk trods og fighterånd. Miniputterne kæmpede bravt og ti minutter før tid gav deres tunge pres pote, da Matt Green reducerede foran et ellevildt publikum på Field Mill.

Herefter blev presset blot endnu mere intenst, og Mansfield var flere gange meget tæt på at udligne. Men Liverpool-forsvaret - i øvrigt uden Daniel Agger - var heldige. De holdt stand til det sidste, og derfor er Liverpool klar til endnu en runde i Verdens mest prestigefulde pokalturnering.