Fodbold

Usikkerhed om Aggers skade

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Daniel Agger forlod søndagens FA Cup-opgør skadet. Det er endnu usikkert, hvor lang tid danskeren er ude. Foto: Craig Brough

Endnu en dansk landsholdsprofil skadet. Daniel Agger udgik søndag fra banen med en skade i læggen.

Daniel Agger var ellers igen med fra start, da Liverpool søndag slog Oldham i FA Cuppen med 2-0. Desværre måtte danskeren humpe fra banen i slutfasen. Nytårsdag blev Nicklas Bendtner skadet, da han scorede sejrsmålet for Arsenal mod Cardiff. Og nu er den gal med endnu en dansk landsholdsspiller.

Liverpool-manager Brendan Rodgers var efterfølgende usikker på, hvor alvorlig skaden er. Nordireren forventer, man ved mere mandag:

- Det er for tidligt at sige endnu. Det så ud til, at han fik krampe i sin læg. Lige nu venter vi, og så ved vi forhåbentlig mere i morgen, siger han til klubbens hjemmeside.

Liverpool skal først i aktion igen om en uge. Her skal man på besøg hos Thomas Sørensen og Stoke i Premier League, og det er altså endnu uvist om Agger bliver klar til den opgave.

Relaterede

Det læser andre