KØB PLUS!

Ups! Citys pinlige stavefejl

Baywatch-stjernen David Hasselhoff var ikke stor nok til, at Manchester Citys PR-afdeling havde styr på hans efternavn.

Op gennem 90erne var livredder-serien Baywatch med Pamela Anderson i løb langs stranden populær ud over det meste af kloden. Men tilsyneladende er dens stjerner glemt nu. I rollen som Mitch Buchannon var den hårdtpumpede David Hasselhoff den bærende kraft gennem samtlige år. Men nu har Hasselhoff rundet de 60, og hans stjernestatus er tilsyneladende på retur.

Søndag var den amerikanske skuespiller (og sanger!) særligt indbudt VIP-gæst på Stadium of Etihad Stadium, hvor Manchester City tog imod Stoke.

Og klubbens PR-afdeling havde naturligvis sørget for en flot lyseblå City-bluse til æresgæsten med hans navn på ryggen. Desværre havde man stavet navnet 'Hasslehoff' i stedet for 'Hasselhoff'. Fejlen blev dog opfattet, og der blev i ekspresfart fremskaffet et ny eksemplar, hvor navnet var stavet korrekt.

60-årige David Hasselhoff, der forud for kampen lod sig interviewe af klubbens egen tv-kanal i jakke og skjorten knappet halvvejs ned af brystet, optræder i øjeblikket i rollen som Kaptajn Klo i en opsætning af Peter Pan på Manchester Theatre.

- Jeg elsker, at holdene og byerne er så loyale og passionerede omkring deres spillere, det er så anderledes end i USA, sagde amerikaneren begejstret inden kampen.