Louis van Gaal har købt ind fra øverste hylde for at forstærke Manchester United til denne sæson. Men hans nye indkøb kunne ikke forhindre Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint-Germain i at besejre United 2-0 i den sidste træningskamp, som det engelske hold spillede inden sæsonstarten i Chicago.

Van Gaal sendte sine dyrtindkøbte stjerner Bastian Schweinsteiger, Matteo Darmian og Memphis Dempay på banen fra start, men det var PSG som var det bedste hold, og det kunne ses på stillingen ved pausen.

2-0 til det franske hold, som kom foran takket være Blaise Matuidi efter 25 minutter, da han løb fra både Phil Jones og Luke Shaw og udnyttede en lang stikning, som han sikkert sparkede ind bag spanske David De Gea. Ni minutter senere spillede Zlatan Ibrahimovic bande med brasilianske Maxwell, som uden problemer fandt sin svenske ven helt fri i feltet, og så stod den 2-0, mens United-forsvarerne stod og så på som passive tilskuere.

United havde flere chancer for at reducere, men hverken Rooney eller Depay formåede at passere Kevin Trapp i PSG-målet. Mata havde bolden i nettet, men der blev fløjtet for offside, og så endte de sidste 45 minutter uden scoringer.

David De Gea startede i United-målet, men da den spanske keeper blev afløst ved anden halvlegs begyndelse, var det hverken Anders Lindegaard eller nyindkøbet Sergio Romero, der kom ind, men derimod fjerdevalget, Sam Johnstone.

Der er stadig usikkerhed om både De Gea og Angel di Marias fremtid.

Det fastslog Louis van Gaal i forbindelse med kampen.

»Vi har en situation, som ikke er god, hverken for David De Gea eller for os - eller for klubben, som han måske gerne vil til,« erkendte van Gaal og indrømmede, at han ikke aner, hvor argentinske Angel di Maria befinder sig.

Men det gør PSG-træner Laurent Blanc tilsyneladende:

»Manchester United og PSG er to store klubber, og forhandlinger kan være svære, men vi er tæt på en afslutning,« sagde Blanc om Di Maria efter sejren.