Manchester United holdt fest på Old Trafford lørdag eftermiddag, da man sendte Sunderland hjem med et nederlag på 3-1.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det var et Manchester United-mandskab i fuldt firspring, som de godt 75.000 publikummer på Old Trafford var vidne til lørdag eftermiddag.

Sunderland havde fra starten en ret indlysende taktik om at pakke sig langt ned egen bane halvdel, mens man vil forsøge at komme frem på banen ved eventuelle kontrahug. Desværre for dem pressede hjemmeholdet dem så langt ned på banen i første halvleg, at man sjældent så en af udeholdets spillere nærme sig midterlinjen.

Flot, hurtigt og tålmodigt spil kendetegnede Manchester United denne eftermiddag, hvor første mål kom i hus efter godt et kvarters spil. Her havnede bolden for Robin van Persies fødder inde i det lille felt, og vanen tro omsatte hollænderen det til mål, ved at lægger bolden op under nettaget.

Tre minutter senere var den så gal igen. Denne gang kombinerede Tom Cleverly med Michael Carrick, hvilket skabte et stort hul i forsvaret, hvorefter Tom Cleverly iskoldt og uforstyrret drejede bolden over langs den fjerneste stolpe.

Ved pausen havde Manchester United haft næsten 70 procent af boldbesiddelsen, hvilket bevidner klart om deres dominans.

Det fortsatte i anden halvleg, hvor Wayne Rooney kom på måltavlen efter godt en times spil. Arkitekten til målet var Robin van Persie, der frækt tørrede to Sunderland-spillere på baglinien, inden han sendte en flad, hård aflevering ind til Wayne Rooney, der blot skulle sætte en fod på.

Robin van Persie og Wayne Rooney har haft enten sidste eller andensidste fod på bolden ved 30 ud af Manchester Uniteds i alt 43 mål i denne Premier League-sæson. Ganske farlige duo, må man sige.

Resten af kampen trak hjemmeholdet tempoet lidt ud af kampen og gav blandt andet comeback til Nemanja Vidić og spilletid til veteranerne Ryan Giggs og Paul Scholes.

Med tyve minutter igen fik Sunderland pyntet på resultatet. Den tidligere Manchester United-spiller Fraizer Campbell fik sat panden på bolden kort under mål. Efterfølgende kom Sunderland længere frem på banen og kom faktisk til flere farlige afslutninger sidst i kampen.

3-1 blev kampens resultat, og Manchester United har nu vundet de seneste fem kampe i træk og topper Premier League med seks point ned til rivalerne fra Manchester City. Sunderland forbliver på 15. pladsen.