United-træner rasende på dommer: Det mest skandaløse nogensinde

Dommer Howard Webb har fået skyld for at være lidt for gode venner med Manchester United. Det er han ikke længere efter onsdag aftens nederlag til Tottenham.

Manchester Uniteds hårdt prøvede manager David Moyes lancerede et aggressivt angreb på den engelske topdommer Howard Webb efter onsdagens 1-2-nederlag hjemme mod Christian Eriksen og Tottenham.

- Det var skandaløst, rasede David Moyes efter kampen til engelske medier.

Den primære årsag til den skotske managers vrede skyldes en situation, hvor Manchester Uniteds Ashley Young blev ramt af den fremadstormende Tottenham-målmand Hugo Lloris i straffesaprksfeltet uden at blive tildelt straffespark. Det forhindrede Manchester Uniteds muligheder for at udligne til 2-2 i kampens afslutning.

- Hvis du går så hårdt ind på en spiller med dit ben løftet højt ethvert andet sted på banen, så bliver du udvist. Målmanden kommer ud, Ashley Young når bolden før ham, og han rammer ham. Det er en utrolig beslutning, som ikke gik vores vej. Faktisk er det nok en af de værste, jeg har set, fastslog Moyes.

- Alt jeg kan sige er, at det var et stensikkert straffespark, sagde Moyes.

Midt i Manchester Uniteds utilfredshed med, at en assist og et mål fra danske Christian Eriksen efterlader storklubben på en skuffende syvendeplads, var der også andre kendelser, som David Moyes var utilfreds med.

Stortalentet Adnan Januzaj modtog gult kort for film efter en duel tæt på Tottenhams straffesparksfelt i en situation, hvor David Moyes var overbevist om, at belgieren blev nedlagt.

Den hårde kritik mod dommer Howard Webb kommer efter nogle år, hvor dommeren har været kritiseret for at være for begejstret for tidligere Manchester United-manager Alex Ferguson og hans tropper.

I 2011 modtog han stor kritik for at dømme et straffespark til Manchester United mod Liverpools Daniel Agger, og året efter, var Chelsea stærkt utilfredse med Webb, da Manchester United fik 3-3 efter at have været bagud 0-3 og derefter scoret på to diskutable straffespark tilkendt af Howard Webb.

Læs også: