KØB PLUS!

United tilbage i kampen om Eriksen?

Det har været der før, og nu er det der igen; rygtet om at Alex Ferguson vil have Christian Eriksen som afløser for Paul Scholes

Manchester United er stadig med i kapløbet om at blive Christian Eriksens næste arbejdsgiver, når han formentlig til sommer forlader Ajax Amsterdam, som træner Frank de Boer har forudset.

I følge Daily Express har Manchester United og Alex Ferguson ikke opgivet kampen om at få Eriksen, som den garvede skotte angiveligt ser som den perfekte afløser for Paul Scholes.

Eriksens agent Martin Schoots har forlængst slået fast, at Eriksen ikke er interesseret i at skifte i løbet af januar.

- I de seneste par uger har, også pga. ferien, pressen holdt sig på afstand, hvilket er noget, han har nydt. Jeg siger ikke, at der ikke har været interesse i denne periode fra andre klubber. Det ville være mærkeligt for en spiller, som er blevet fulgt af klubber siden han var 14. Før Ajax’ tur til Brasilien havde Christian fokus på den store kamp mod Feyenoord, og det er, hvad han stadig ønsker at beholde sit fokus på. Christian ønsker bare at koncentrere sig om sin fodbold, men man ved aldrig, hvad der kan ske i fodbold, sagde Schoots for et par dage siden om interessen for danskeren.

Tottenham og Liverpool har været nævnt livligt omkring Eriksen på det seneste, men måske er Manchester United ved at forberede et sommerbud.

tipsbladet.dk

Læs også: