KØB PLUS!

United på rov i Liverpool

Alex Ferguson har lavet en officiel forespørgsel på rivalernes talent.

Manchester United forsøger at udnytte, at Liverpools kontraktforhandlinger med Raheem Sterling er gået i hårknude. Alex Ferguson har derfor lavet en officiel forespørgsel på Sterling, som fylder 18 år lørdag.

Den nyslåede landsholdsspiller er afventende med at underskrive sin første store kontrakt efter at have brudt igennem på Anfield Road i denne sæson, hvor det indtil videre er blevet til 13 kampe og en enkelt scoring. Den unge kantspillers rådgivere er i forhandling med Merseyside-klubben, der i øjeblikket befinder sig på en skuffende 11. plads, men ifølge Goal.com har man altså afvist det tilbud, som den traditionsrige klub har smidt på bordet.

Sterlings lejr skulle eftersigende være lettere irriterede over manager Brendan Rodgers kommentar om, at offensivspilleren ville "dumme sig meget" ved ikke at underskrive en ny kontrakt med klubben, som han skiftede til fra Queens Park Rangers i en alder af 14 år.

Alex Ferguson ser Sterling som en potentiel afløser for Nani, der er faldet i unåde på Old Trafford og forventes at skifte senest til sommer. Den portugisiske kantspiller har taget hul på det sidste år af sin kontrakt med De Røde Djævle, og en aftale om en ny kontrakt er endnu ikke løst.

Manchester United, der fører Premier League, sættes også løbende i forbindelse med Blackpools 20-årige offensive talent Tom Ince, der også har en fortid hos rivalerne fra Liverpool, og desuden er søn af Paul Ince, der har haft hjemmebane på både Anfield Road og Old Trafford.