KØB PLUS!

United på juleshopping hos bundhold

Manchester United brændt varme på Queens Park Rangers-spiller

Alex Ferguson kan meget vel tage på juleshopping i kriseramte Queens Park Rangers.

Træner-staben i Manchester United var efter søndagens 3-1 sejr over QPR imponerede over midtbanespilleren Adel Taarabt, og han kan meget vel blive en del af en større spiller-udskiftning i United-truppen.

Manchester United-manageren har længe været træt af Nani og hans manglende præstationer på banen, og han kan sammen med Ashley Young muligvis få fripas til at finde en ny klub i vinterens transfervindue.

Nani har blot spillet 15 kampe i alle turneringer og scoret to mål i denne sæson, mens Young efter sin skadespause kun har spillet fem kampe og stadig mangler at score sit første sæsonmål.

Taarabt kan meget vel komme i klemme i QPR, efter den nye manager Harry Redknapp er kommet til klubben.

Den 23-årige offensive midtbane-mand har tidligere spillet under Redknapp i Tottenham, hvor det ikke blev til en eneste startplads. Redknapp valgte i stedet at udleje Taarabt og senere sælge ham til en udsalgspris på godt 10 millioner kroner til QPR.

Hvis Redknapp kan få en pæn transfersum for Taarabt, kan han meget vel være interesseret i at skille sig af med marokkaneren, som han ikke har den store fidus til.

Manchester United er dog ikke eneste bejler til Adel Taarabt. Arsenal meldes også interesserede, hvis de ikke kan blive enige med Crystal Palace om at købe Wilfried Zaha.