KØB PLUS!

United-legende: De Gea har vundet

Men han tror dog stadig, at Anders Lindegaard vil få sine kampe

David de Gea startede sæsonen som førstevalg på Old Trafford efter at have stået det meste af sæsonen 2011-12, men et par usikre præstationer, blandt andet en uheldig indblanding i Nemanja Vidic' selvmål mod Fulham, åbnede op for kampen med danske Anders Lindegaard.

De to spillere skiftedes da også herefter om pladsen i buret, og en overgang så det endda ud til, at danskeren var et mulehår foran sin spanske konkurrent med en håndfuld sikre præstationer i Premier League, men som så ofte før blev danskerens gode periode stoppet af en skade, hvilket de Gea ikke var sen til at udnytte med en række gode kampe.

Den tidligere United-målmand Alex Stepney mener da også, at pladsen kun bliver danskerens igen, hvis den 22-årige spanier taber den.

- Medmindre David laver en kæmpe fejl, som han gjorde mod Fulham, så tror jeg, at han vil beholde sin plads og være Uniteds permanente målmand i Premier League, udtaler Stepney til Manchester Evening News.

- United lukker åbenlyst stadig for mange mål ind, men jeg tror ikke, at det er på grund af de Gea, fortsætter den tidligere målmand, der blandt andet spillede på det United-hold, der vandt Europa Cup'en i 1968.

Den tidligere topmålmand, der også opnåede en enkelt landskamp for det engelske landshold, tror dog, at Lindegaard stadig vil får en kamp i ny og næ.

- Anders Lindegaard har stadig brug for at få nogle kampe, for man har ikke råd til, at en af dem bliver rusten, men det ser ud til, at de Gea har vundet kampen i Premier League.

Læs også: