Manchester United fik sin tredje sejr i træk i Premier League, da Marcus Rashford scorede to minutter inde i overtiden i 1-0-sejren ude over Hull.

Regn, glidende tacklinger og masser af intensitet.

Det var ikke kedeligt at se topopgøret i Premier League mellem Manchester United og Hull City. Et opgør, som først fandt sin afgørelse få minutter før tid.

Wayne Rooney driblede sig igennem højresiden i Hulls forsvar og kom helt ned til baglinjen inde i straffesparksfeltet. Anføreren viste stort overblik, da han spillede bolden ind foran til en fremadstormende Marcus Rashford, som satte indersiden på indlægget og scorede. En klassisk Manchester United-scoring i overtiden - noget, som holdet blandt andet var kendt for i Alex Fergusons regeringstid.

Marcus Rashford løb ud mod de regndansende United-tilhængere, og dér stod han og resten af United-spillerne så og krammede i en stor fællesjubel.

Hull City havde ellers stor andel af kampen, men Manchester United pressede især i anden halvleg på for at sikre sig de tre point. Manager José Mourinho stillede sig på intet tidspunkt tilfreds med kun et enkelt point. Det var tydeligt at se på den måde, som Manchester United spillede på den tunge og regnvåde bane på KC Stadium i Hull.

Paul Pogba var en af dem, som havde flere nærgående forsøg hos Manchester United. Zlatan Ibrahimovic havde også en af sine karakteristiske hælafslutninger, men bolden røg i sidenettet.

Sejren sender Manchester United op på en delt førsteplads i Premier League på siden af Chelsea, som vandt sikkert med 3-0 over Burnley.

Begge klubber har maksimumpoint efter tre kampe.