KØB PLUS!

United kigger på Benfica-duo

Repræsentanter fra Manchester United var på plads til weekendens opgør mellem Benfica og FC Porto for at se nærmere på Ezequiel Garay og Nicolas Gaitan

Manchester United er på udkig efter forstærkninger i Portugal. I weekenden var repræsentanter fra De røde djævle således på plads på Estádio da Luz for at overvære hjemmeholdet Benficas argentinske duo Ezequiel Garay og Nicolas Gaitan i kampen mod FC Porto.

Den 24-årige offensiv-spiller Nicolas Gaitan var allerede sidste sommer et emne i Manchester United, men englændernes bud blev ikke accepteret. Nu forsøger United sig angiveligt igen, og denne gang kan det blive i en dobbelt handel, som også inkluderer den tidligere Real Madrid-stopper, Ezequiel Garay.

Ifølge den portugisiske avis Record er Manchester United klar til at byde 360 millioner kroner for de to argentinere. Handlen kan dog blive kompliceret, eftersom Real Madrid skal have halvdelen af en eventuel transfersum for Ezequiel Garay - en aftale, der blev indgået, da Garay skiftede til Benfica.

26-årige Garay spillede hele kampen i det centrale forsvar mod FC Porto, mens Gaitan blev skiftet ud i slutminutterne. Inden da havde den argentinske offensiv-spiller scoret til slutresultatet 2-2.

tipsbladet.dk

Læs også: