En sen scoring skaffede Dortmund 2-2 mod Real Madrid i en medrivende forestilling i Champions League.

Dortmund. Der var god og underholdende fodbold fra start til slut, da Borussia Dortmund og Real Madrid spillede 2-2 i anden spillerunde af Champions League.

Spillemæssigt var det tydeligt fra start, at Borussia Dortmund har selvtillid. Selv om modstanderen var de forsvarende Champions League-vindere fra Real Madrid, gik Dortmund op i det velkendte høje pres.

Det lykkedes at stresse de spanske stjerner ved flere lejligheder, og blot en håndfuld minutter inde i opgøret var hjemmeholdet tæt på at tage føringen på et flot frispark.

Keylor Navas, som var tilbage i Real Madrid-målet, diskede dog op med en fin redning.

Men Real Madrid er et klassehold, og stille og roligt fik de taget toppen af det tyske pres. De små huller i Dortmunds kollektiv blev spottet, og så skal der ikke mere end et par afleveringer til.

Et fint opspil havnede hos Gareth Bale i feltet. Han afleverede med hælen skråt tilbage, hvorfra Cristiano Ronaldo sikkert sendte bolden ind til 1-0. En effektiv måde at stoppe snakken om hans "sammenstød" med træner Zinedine Zidane i weekenden.

Herefter virkede Real Madrid i god kontrol, men tilbagevendte Keylor Navas i målet virkede usikker ved flere lejligheder. Det endte med at koste.

Et harmløst frispark midt i målet forsøgte han at bokse væk, men han boksede den lige ud i hovedet på Raphaël Varane. Herefter trillede bolden mod eget mål, hvor Pierre-Emerick Aubameyang skubbede den det sidste stykke ind til 1-1.

Også efter pausen var det en underholdende affære med højt tempo.

Real Madrid skabte de største chancer, og det kunne godt ligne, at energitanken så småt begyndte at nærme sig reservedepotet hos hjemmeholdet.

Især i opdækningen haltede det en smule, og det straffede udeholdet midtvejs i anden halvleg.

På et indlæg var Karim Benzema fuldstændig fri ved bagstolpen, men hans flugter ramte både stolpe og overligger, inden den lagde sig til rette foran målstregen. Her kom Raphael Varene først på bolden og prikkede den ind til 2-1.

Dortmund trykkede på i de sidste ti minutter, og få minutter før slutfløjt lykkedes det at fremtvinge udligningen.

André Schürrle modtog bolden bagest i feltet og kanonerede den op i nærmeste hjørne til 2-2. Det blev kampens slutresultat.

I gruppens anden kamp vandt Sporting Lissabon hjemme med 2-0 over Legia Warszawa.