Ukrainske medier skammer sig over Shakthar

Shakhtar Donetsk har mildt sagt ikke fantastisk meget medvind efter den skandaløse kamp i aftes i Parken, hvor angriber Adriano så stort på Fair Play-ånden ved sin udligning til 1-1.

Kritikken har været massiv, og både danske og internationale medier har revset Shakhtar Donetsk for holdets håndtering af den kontroversielle situation. Og nu viser det sig, at også de ukrainske medier skammer sig over Shakhtar Donetsks opførsel i Parken.

- Miner-skandale knuste Nordsjælland står der ifølge spn.dk på liga.net, som henviser til holdets kælenavn 'minerne'. Sitet skriver om kampen, at den var 'underholdende og ikke uden kontroverser', og omkring Adrianos skandaløse mål skriver de, at 'det ser svært at være stolt af holdet fra Donetsk'.

Også korrespondent.net giver udtryk for, at Shakhtar aldrig burde have set stort på Fair Play-reglerne ved scoringen til 1-1, som de kalder 'kontroversiel'. Når det så alligevel skete, burde Shakhtar-spillerne dog have ladet FCN løbe direkte ned og score til 2-1, mener skribenten.

Ifølge korrespondent.net forklarer anfører Fario Srna, at forsvarsspilleren Taras Stephanenko, som stillede sig i vejen, da FCNs Nikolaj Stockholm troede, at han kunne drible uhindret ned og score til 2-1, ikke havde opfanget de kontroversielle omstændigheder ved Adrianos scoring til 1-1. Derfor tacklede Stephanenko FCN-anføreren og forhindrede et hurtigt modsvar til ukrainernes bommert.

ZN.ua beretter om kampen, at Shakthar hurtigt kom tilbage i kampen efter FCNs føringsmål, men at det skete på en baggrund af en skandale, der førte til tumult mellem spillerne og ukrainerne.

  

Afstemning

   

KLIK HER FOR AT SE ADRIANOS SVINESTREG

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08