KØB PLUS!

Ukrainske medier skammer sig over Shakthar

Shakhtar Donetsk har mildt sagt ikke fantastisk meget medvind efter den skandaløse kamp i aftes i Parken, hvor angriber Adriano så stort på Fair Play-ånden ved sin udligning til 1-1.

Kritikken har været massiv, og både danske og internationale medier har revset Shakhtar Donetsk for holdets håndtering af den kontroversielle situation. Og nu viser det sig, at også de ukrainske medier skammer sig over Shakhtar Donetsks opførsel i Parken.

- Miner-skandale knuste Nordsjælland står der ifølge spn.dk på liga.net, som henviser til holdets kælenavn 'minerne'. Sitet skriver om kampen, at den var 'underholdende og ikke uden kontroverser', og omkring Adrianos skandaløse mål skriver de, at 'det ser svært at være stolt af holdet fra Donetsk'.

Også korrespondent.net giver udtryk for, at Shakhtar aldrig burde have set stort på Fair Play-reglerne ved scoringen til 1-1, som de kalder 'kontroversiel'. Når det så alligevel skete, burde Shakhtar-spillerne dog have ladet FCN løbe direkte ned og score til 2-1, mener skribenten.

Ifølge korrespondent.net forklarer anfører Fario Srna, at forsvarsspilleren Taras Stephanenko, som stillede sig i vejen, da FCNs Nikolaj Stockholm troede, at han kunne drible uhindret ned og score til 2-1, ikke havde opfanget de kontroversielle omstændigheder ved Adrianos scoring til 1-1. Derfor tacklede Stephanenko FCN-anføreren og forhindrede et hurtigt modsvar til ukrainernes bommert.

ZN.ua beretter om kampen, at Shakthar hurtigt kom tilbage i kampen efter FCNs føringsmål, men at det skete på en baggrund af en skandale, der førte til tumult mellem spillerne og ukrainerne.

  

Afstemning

   

KLIK HER FOR AT SE ADRIANOS SVINESTREG