KØB PLUS!

Ukrainere klappede ad Shakhtar-træner

På trods af en skurkerolle set med danske briller, var Shakhtar Donetsk-træner Mircea Lucescu i nogles øjne en helt tirsdag aften.

FC Nordsjælland havde forventet den helt store undskyldning fra Shakhtar Donetsk-træner Mircea Lucescu efter den skandaløse optræden i Parken, så måtte de tro om.

- Hvis I tror, at vi ville lade modparten score et mål mod os efter alt det skænderi og skubberi, så tager I meget fejl. I pausen bad jeg bare mit hold om at gå ud og vise, at vi var de bedste, og det gjorde vi også, sagde Lucescu, der indledningsvis dog hurtigt fik sneget et lille undskyld ind, men så heller ikke mere.

- Først og fremmest vil jeg gerne sige undskyld for det mål, der blev scoret. Vi ville give FCN muligheden for at lave et tilsvarende mål, men det blev forhindret af Stepanenko, sagde Lucescu og skubbede dermed ansvaret videre.

FCN følte selv, at de havde deres ukrainske modstander godt nede undervejs, og den fornemmelse sag Mircea Lucewscu skam også med.

- Vi var forvirrede, som en bokser der havde fået slag og kunne ikke orientere sig. Men vi rejste os, og vi var det bedste hold.

Da Shakhtar Donetsk for fire år siden oplevede samme uretfærdighed mod Barcelona, var Mircea Lucesu selv rasende. Han bandede intenst over Lionel Messi, der havde scoret et mål med unfair midler og kærvede en stor straf til den lille argentiner. Denne gang har piben dog fået et noget anden lyd.

Skal der foretages sanktioner overfor Adriano efter det her?

- Hvad er det for et spørgsmål. Det var én fejl, og der bliver begået mange fejl undervejs i en kamp.

Hvor stolt er du efter sådan en sejr på den måde?

- Jeg er meget stolt af mit hold, og vi skulle have vundet 10-2, lød den sidste melding fra træner Mircea Lucescu, der på vej ud fik klapsalver fra de fremmødte ukrainske journalister.