KØB PLUS!

Udlandet: Kan Eriksen klare presset?

Se udenlandske mediers karakter her.

Christian Eriksen blev før EM nævnt som ikke bare Danmarks mest interessante navn, men også en af slutrundens mest spændende spillere at følge. Men spændingen omkring Eriksen dalede kamp for kamp, eftersom danskeren ikke levede op til de høje forventninger, der var blevet stillet fra omverdenens side.

Dagen efter Danmarks nederlag til Tyskland, får Christian Eriksen et par hårde ord med på vejen i de udenlandske fodboldmedier, som havde forventet mere af det 20-årige stortalent.

Fodboldmagasinet Goal 'kårer' Eriksen til at være "Flop of the match" på en skala, hvor Lukas Podolski er "Top of the match" i den modsatte ende.

- Kæmpede i en central rolle i de to første kampe, men var ikke synderligt bedre på fløjen. Havde utrolig lidt indflydelse - han ser ud til at have problemer med at klare presset, skriver goal.com i deres karaktergivning, hvor Christian Eriksen må nøjes med to stjerner.

Den engelske avis The Sun har ligeledes Christian Eriksen til at ligge en dårlige ende af karakterskalaen, men dog ikke som dårligste dansker. På en skala fra 1-10 får Eriksen et 6-tal sammen med et par andre danskere, imens William Kvist og indskiftede Christian Poulsen må nøjes med et 5-tal, som dårligste danskere.

Nogenlunde samme vurdering har Sky Sports, som giver Christian Poulsen et sølle 4-tal for sin præstation og William Kvist et 5-tal. Her får Christian Eriksen også et 6-tal i den samlede karaktergivning for kampen.

Anerkendte The Guardian uddeler ikke selv karakterer, men her kan brugerne selv afgive deres vurdering af spillerne, og i en afstemning - hvor der endnu ikke er ret mange stemmer - ligger Christian Eriksen i bunden af skalaen sammen med Christian Poulsen og Jakob Poulsen.

Karakterer er heldigvis en vurdering, og de er i den grad op til diskussion. I sporten.dks karaktergivning får Christian Eriksen 02, imens Daniel Agger topper listen med et 10-tal. Se vores karakterer her

 

Læs også: