Leicester City kunne sikre sig mesterskabet, men uafgjort på Old Trafford sætter champagnen på køl.

Manchester: Leicester fortsætter kursen mod klubbens første engelske mesterskab nogensinde.

Men søndag 1. maj 2016 blev ikke datoen, hvor mesterskabet kunne fejres af klubbens tilhængere og øvrige fodboldinteresserede verden over.

På Old Trafford endte opgøret mellem Manchester United og Leicester nemlig 1-1, og dermed kan Leicester stadig hentes af Tottenham på andenpladsen.

Det ser dog godt ud for Kasper Schmeichel og co., der stadig topper ligaen ganske suverænt med 77 point og otte point mere end Tottenham på andenpladsen.

Med det ene point når Manchester United op på 60 point på femtepladsen, og klubben har fire point op til Manchester City på fjerdepladsen, der giver kvalifikationskampe til Champions League i næste sæson.

Leicester kan blive engelsk mester mandag aften, med mindre Tottenham på udebane besejrer Chelsea i de to rivalers møde på Stamford Bridge.

Manchester United lagde bedst ud i kampens indledning og virkede opsatte på at spolere Leicesters mesterskabsfest.

Kasper Schmeichel havde før opgøret på Old Trafford holdt sit mål rent 15 gange i sæsonen, men det blev ikke til sæsonens gang nummer 16 denne søndag.

Det spolerede Anthony Martial efter omkring otte minutter, da et indlæg fra Antonio Valencia endte hos den unge franske angriber. Han tøvede ikke, men hamrede til bolden, der fladt røg i mål som et projektil bag Schmeichel.

Efter 17 minutter var det en dødbold, der bragte balance i regnskabet.

Daniel Drinkwater sendte et frispark ind i Uniteds felt, hvor ingen kunne afvise gæsternes forsvarer Wes Morgan, der kraftfuldt headede udligningen til 1-1 hjem.

Herefter var kampen ganske livlig og intens, og det sydede og boblede på Old Trafford, hver gang der var optræk til chancer.

Leicester var igen uden karantæneramte Jamie Vardy, men efter de første 45 minutter levede klubbens drøm om at sikre sig mesterskabet med to spillerunder tilbage stadig.

United lagde igen ud i højt tempo efter pausen, og Martial forsøgte sig efter få minutter af anden halvleg, hvorefter tempoet dog faldt en anelse. Det lignede, at begge hold godt kunne leve med uafgjort.

Især på dødbolde var Leicester hele tiden farlige, men med en halv time igen, fik Leicesters Leonardo Ulloa ikke præcision nok i sit hovedstød.

Mahrez forsøgte sig med sin første afslutning på mål efter 70 minutter, men uden held, og ved indgangen til de sidste ti minutter blev der primært luret på modstanderens fejl hos begge hold.

Med få minutter igen fik Daniel Drinkwater sit andet gule kort, da han rev Memphis Depay omkuld. Udvisningen betyder, at han får en spilledags karantæne og dermed ikke er med i næste rundes hjemmekamp mod Everton.