Heller ikke i andet forsøg blev det til sejr for Peter Sørensen som ny cheftræner i Silkeborg. Kampen mod Helsingør sluttede 0-0.

Med lørdagens nulløsning mod Helsingør har Silkeborgs nedrykkere ikke vundet i fem kampe i træk, og dermed begynder oprykning til Superligaen at fortone sig. Der er i skrivende stund seks point op til Vejle, der indtager den oprykningsgivende tredjeplads.

Mod slutningen af kampen skød Silkeborgs Marcus Solberg over mål, og Dennis Flinta headede over mål på en stor chance. Men i den anden ende havde FC Helsingørs topscorer, André Riel, også et forsøg, der sneg sig forbi stolpen på hjemmeholdets mål.

»Vi producerer chancer nok, og vi producerer også så store chancer, at vi bør kunne score på dem,« sagde Silkeborg-træner Peter Sørensen efter kampen til TV3 Sport 1.

Peter Sørensen kom til Silkeborg i slutningen af sidste måned. Han har en fortid som spiller i klubben, og han var dengang med til at sikre Silkeborg sit til dato eneste danske mesterskab i 1994.

Den første kamp som Silkeborg-træner var mod Næstved, og den kamp endte 1-1,. Om lørdagens kamp mod FC Helsingør sagde Peter Sørensen:

»Jeg er tilfreds med første halvleg, hvor vi er aggressive og dominerende med bolden. I anden halvleg bliver det for åbent, og Helsingør er mere med i kampen, end jeg bryder mig om.«

Hvor Silkeborg er nedrykkere, er nordsjælllænderne oprykkere, og de har ligesom midtjyderne 15 point i midten af rækken efter lørdagens kamp. FC Helsingør har dog afviklet en kamp mere end SIlkeborg.