To scoringer før pausen rystede Tyskland, der tabte 1-3 på hjemmebane til Slovakiet i en EM-test.

Augsburg: De tyske verdensmestre måtte to uger før fodbold-EM i Frankrig indkassere et nederlag på 1-3 i en testkamp mod Slovakiet.

Med en scoring hver sørgede Marek Hamsik, Michal Duris og Juraj Kucka for den slovenske overraskelse i Augsburg.

Kort før pausen var tyskerne ellers i front på en straffesparkscoring af Mario Gomez, men gæsterne lynede to gange i de sidste minutter af første halvleg.

Først sendte Napoli-stjernen Marek Hamsik et langskud op i hjørnet til 1-1, inden Michal Duris headede Slovakiet foran med 2-1 på et hjørnespark.

På bænken var Tysklands landstræner, Joachim Löw, arrig, men han kunne ikke stoppe den tyske nedtur til trods for tre udskiftninger i pausen.

Nedturen fortsatte for uformindsket styrke i begyndelsen af anden halvleg, hvor Juraj Kucka stod fri og sparkede slovakkerne på 3-1.

Slovakiet er ligesom Tyskland kvalificeret til EM, hvor holdet er i gruppe med Wales, England og Rusland.

Tyskerne møder Polen, Ukraine og Nordirland i det indledende gruppespil i Frankrig.

I en anden testkamp søndag aften blev Danmarks kommende modstander ved Kirin Cup, Bosnien, slået med 3-1 af Spanien. Emir Spahic reducerede efter en halv time til 1-2, men i første halvlegs tillægstid blev Spahic vist ud.

Med en mand i overtal kunne de spanske værter køre en sikker sejr hjem. Nolito blev dobbelt målscorer, mens Pedro cementerede sejren i overtiden.

Danmark står over for Bosnien 3. juni i Nagoya i Japan.

Spanien er i gruppe med Kroatien, Tjekkiet og Tyrkiet ved EM-slutrunden, der begynder 10. juni.

Tyrkiet tog hjemme imod Montenegro i en testkamp, og her blev der debut til FC Nordsjællands Emre Mor, som blev sendt i aktion for Tyrkiet efter de første 45 minutter.

Den tyrkiske landstræner, Fatih Terim, er i øjeblikket ved at pejle sig ind på, hvem der skal med i den tyrkiske trup til EM, og han skiftede derfor lystigt ud. Mehmet Topal sikrede Tyrkiet en 1-0-sejr med sin sene scoring.