KØB PLUS!

Tyrkere jagter BIF-anfører

Tyrkisk klub jagter Clarence Goodson, der også vækker interesse i MLS

Brøndbys anfører Clarence Goodson kan være første mand på vej ud af det økonomiske kaos, der hersker i Brøndby.

Ifølge sporten.dk's oplysninger er der mere end hed interesse fra den tyrkiske klub Orduspor, som har lagt billet ind hos Goodsons agent, hvis Brøndby-spilleren kommer fri af sin kontrakt som følge af krisen.

Mandag blev spillertruppen meddelt, at en redningsplan i Brøndby blandt andet indebærer, at spillerne skal gå ned i løn, men det kræver en helt enig spillertrup. Og flere spillere kan få løbepas i den forbindelse.

Orduspor skulle dog også være klar til at betale et mindre transferbeløb for Goodson, hvis Brøndby får gennemtrumfet redningsplanen. Den tyrkiske klub mener, at Goodson vil passe godt ind som ledertype i forsvaret.

Den tyrkiske klub kan lokke med en væsentligt større lønpakke og lavere skat, men det er i sidste ende mere realistisk, at Goodson returnerer til hjemlandet, hvor der også er interesse.

Goodsons agent skulle have haft en positiv dialog med flere MLS-klubber, der vil være klar til at tage Brøndby-anføreren, der skiftede til Brøndby fra norske IK Start i januar 2011.

30-årige Goodson har et år tilbage af sin kontrakt med Brøndby.

Læs også: