KØB PLUS!

TV3: Tåbelig og smålig kritik

Hos TV3 har man ikke meget til overs for den hårde kritik mod Peter Schmeichel. TV-stationen vil ikke fortælle, om Peter Schmeichel som den eneste ikke blev tilbudt en kontraktforlængelse, og sportschefen hos TV3 kan ikke genkende den anonyme kritik mod Schmeichel.

- Det er så tåbeligt og småligt, at jeg godt kan forstå, det afleveres under anonymitetens krysteri. Schmeichel har været essentiel i at bringe vores Champions League-dækning til et nyt niveau, han har vist, at han mestrer værtsdisciplinen både i studie og on location. Hvis han ikke fungerede som vært, havde han ikke været hos os i otte år, så det er en helt urimelig kritik, siger sportschef hos TV3 Peter Nørrelund til den kritik, som i dag bringes her på sporten.dk. mod Peter Schmeichel. Læs kritikken her.

I modsætning til Schmeichel er Preben Elkjær, Brian Laudrup, Jan Mølby, Jesper Grønkjær, Per Frimann og Peter Kjær alle blevet tilbudt forlængelser som eksperter i TV3-studiet frem til 2015.

Peter Nørrelund bekræfter kontraktforlængelserne med de seks eksperter, men er pudsigt nok mindre meddelsom, når spøgsmålet handler om målmanden.

Er Peter Schmeichel lige som de andre blevet tilbud en forlængelse?

- Det har jeg ingen kommentarer til, siger Peter Nørrelund.

Hvordan tog Peter Schmeichel nyheden om, at Jes Dorph skal have hans job?

- Det er en personalesag, så det vælger jeg heller ikke at kommentere.

Er det rigtigt forstået, at I først fortalte Peter, at Jes Dorph var ansat, hvorefter han udsendte sin meddelelse om, at han havde lyst til noget nyt?

- Jeg ønsker ikke at gå ind i detaljer om, hvilken rækkefølge, tingene er foregået i, men jeg har noteret mig, at Peter gerne vil prøve noget nyt, og det skal han have held og lykke med, siger Peter Nørrelund.

- Man skal hele tiden udvikle sig, når man har med tv at gøre. Det handler om at være et skridt foran seerne og give udsendelserne ny vitalitet. Jes Dorph er en fantastisk vært og har efter 22 år i rollen en kæmpe rutine. Han kommer med en anden spidskompetence end Peter, og jeg er sikker på, at han kan hive noget andet ud af vores eksperter, selvom han ikke selv har stået i en Champions League-finale, siger Peter Nørrelund.

Sporten.dk har flere gange forsøgt at få en kommentar fra Peter Schmeichel via hans agent og de kommunikationsfolk, der fredag udsendte meddelelsen om, at han ønskede at prøve noget nyt.

En meddelelse, der pudsigt nok blev udsendt 46 minutter efter, at TV3 havde meddelt, at Jes Dorph var blevet ansat fra april 2012.